Pizzeria Trattoria Italiana

La Regina

"Het leven is een combinatie van magie en Italiaans eten."

– El Bana (La Regina)

Historie

In het koninklijke dorp Baarn, gelegen in het hart van Nederland, vind je een verborgen culinaire parel genaamd Pizzeria Trattoria La Regina. Deze charmante pizzeria, genoemd naar de Italiaanse term voor “koningin”, heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste plekken om authentieke Italiaanse pizza’s en pastagerechten af te halen.

De eigenaar, El Bana van Pizzeria Trattoria La Regina, heeft al meer dan 50 jaar ervaring en is in 1975 in Rome begonnen als kok. Zijn liefde voor Italiaans eten bracht hem in 1984 er toe om in Baarn een eigen zaak te beginnen.

Restaurant La Primavera was een begrip in Baarn en omstreken. In 2007 heeft El Bana afscheid genomen te hebben van de zaak om het rustiger aan te gaan doen. Dat heeft niet lang geduurd want in de loop van 2008 is El Bana, uit onvoorwaardelijke passie voor de Italiaanse keuken, iets nieuws begonnen “Pizzeria Trattoria La Regina”.

Inmiddels bestaat La Regina al weer 15 jaar aan de Nieuwbaarnstraat 16 in Baarn. Het hoogtepunt van een bezoek aan Pizzeria La Regina is natuurlijk de houtgestookte steenoven.

Vakmanschap en ervaring

El Bana en zijn broer Marco zijn meesters in hun vak en creëren pizza’s die de perfecte balans hebben tussen een knapperige korst, smaakvolle sauzen en verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Of je nu een fan bent van de klassieke Margherita-pizza of avontuurlijkere smaken wilt ontdekken, zoals de Quattro Formaggi, Bresaula Italiana of Marinara speciale, je zult zeker iets vinden dat aan je  verwachtingen voldoet.

Bovendien biedt La Regina ook opties voor vegetariërs en mensen met speciale dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.

De lekkerste pizza’s en pastagerechten uit de hout gestookte steenoven.

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor catering van uw evenement.

Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij u vooraf uw bestelling door te geven.

Als de drukte het toelaat staan er een aantal tafels in ons restaurant waar u de vers bereidde pizza of pasta zou op kunnen eten.

De Italiaanse hout gestookte steenoven zorgt voor een prachtige sfeer en een unieke smaakbeleving van onze gerechten. 

Onze natuurlijke ingrediënten en op traditionele wijze bereide deeg maken elke pizza tot een culinair feestje voor de smaakpapillen.

Openingstijden

Maandag: gesloten*
Dinsdag: 16:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 16:30 tot 21:00 uur
Donderdag: 16:30 tot 21:00 uur
Vrijdag: 16:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 16:30 tot 21:00 uur
Zondag: 16:30 tot 21:00 uur

* (op feestdagen open)

Pizzeria Trattoria La Regina is dé zaak in Baarn en omstreken voor het afhalen van pizza en pasta specialiteiten.

Pizzeria Trattoria Italiana
La Regina

Hours

Adres
Nieuwbaarnstraat 16, Baarn.

Bestellingen
035-5432159 of 035-5423066