Pizzeria Trattoria Italiana

La Regina

Onze steenoven is met liefde en zorg gebouwd, met behulp van hoogwaardige materialen die de warmte gelijkmatig verdelen en zorgen voor een knapperige korst en perfect gesmolten kaas. Het geheim zit hem in het gebruik van hout als brandstof, waardoor je pizza’s die karakteristieke rokerige en heerlijke smaak krijgen.

La Regina heeft een traditionele met hout gestookte steenoven uit Italië en dit kenmerkt de traditionele smaak. De oven is van natuursteen en bedekt met een deken van keramiek-tegeltjes. De bodem van de oven is gemaakt van door en door gebakken aardewerk.

Waar elektrische ovens of gasovens vaak niet warmer worden dan 250°C zijn pizzaovens geïsoleerd tot wel 1000°C. Een goede pizza bak je in enkele minuten op verschillende temperaturen afhankelijk van de plaats in de oven.

Op deze temperatuur verliest de tomaat precies genoeg vocht smelt de mozzarella zonder dik te worden blijft het aroma van basilicum en andere groente behouden en de gebruikte olijfolie verandert niet van structuur.
Het vocht in het nog zachte deeg wordt in enkele seconden omgezet in stoom. Zo ontstaat een met luchtbellen gevulde heerlijk knapperige korst.

Ben je op zoek naar de ultieme culinaire ervaring? Onze houtgestookte steenoven voor pizza’s is precies wat je nodig hebt! Met zijn traditionele ontwerp en ambachtelijke vakmanschap levert deze oven ongeëvenaarde resultaten die je smaakpapillen zullen verrassen.

Openingstijden

Maandag: gesloten*
Dinsdag: 16:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 16:30 tot 21:00 uur
Donderdag: 16:30 tot 21:00 uur
Vrijdag: 16:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 16:30 tot 21:00 uur
Zondag: 16:30 tot 21:00 uur

* (op feestdagen open)

Pizzeria Trattoria La Regina is dé zaak in Baarn en omstreken voor het afhalen van pizza en pasta specialiteiten.

Pizzeria Trattoria Italiana
La Regina

Hours

Adres
Nieuwbaarnstraat 16, Baarn.

Bestellingen
035-5432159 of 035-5423066